Så er fodboldgolfbaneanlægget åbent sæson 2024. Vi glæder os til at se jer.

Om os

Om Fonagergaard

Om Fonagergaard

Fonagergaard er ejet af Eva og Flemming Madsen. Parret har boet på gården siden 1991 sammen med deres tre børn, og har drevet landbrug siden de overtog stedet. I 2010 besluttede de sig for at lave Sørvad Fodboldgolf, og siden da er der kommet mange flere tiltag end bare lige fodboldgolf, hvilket er grundet navneskriftet.

Eftersom mange havde efterspurgt leje af lokaler, service og køkken valgte Eva og Flemming i efteråret 2018 at tage springet til at udvide deres sted. Nu kan de ikke kun tilbyde alle deres mange udendørs aktiviteter, men også nye indendørs lokaler til formelle og uformelle fester, firmaarrangementer og familiesammenkomster hele året rundt, samt leje af service, køkken og opvaske faciliteter.

”Det betyder meget for os at bo i smukke og landlige omgivelser, og det gør os meget glade, at vi har mulighed for at dele vores sted med andre. Vi ønsker at vores sted kan blive brugt til et mødested for familie, venner og kollegaer som har lyst til at bruge nogle sociale timer sammen. 
Vi har skabt rammerne for en hyggelig og sjov dag - kom og fyld dem ud.” 

Kærlig hilsen
Eva og Flemming